Съпругата на рапъра Кание Уест реагира, след като музикантът разкри, че

...
Съпругата на рапъра Кание Уест реагира, след като музикантът разкри, че
Коментари Харесай

Кание Уест прави жена си порнозвезда

Съпругата на рапъра Кание Уест реагира, след като музикантът разкри, че желае да влиза в порноиндустрията. И тя му е гневна! Изпълнителят ще работи с продуцента Майк Моз и търси да наеме живописен шеф, съобщи TMZ.

Въпреки че почитателите знаят доста малко за идното му студио, изданието оповестява, че рапърът ще стартира „ по-широко поделение за развлечения за възрастни “ с неговата марка Yeezy.

Междувременно стана ясно, че Бианка Ченсори не е доста удовлетворена от последната концепция на Кание. Австралийката се тормози, че той ще желае тя да взе участие в някои от филмите му за възрастни, сподели източник пред InTouch.

„ Тя се тормози доста и с право. Кание я облича и я развежда по всички страни като порнозвезда и в този момент тя знае за какво “, сподели източникът. Според него това може да прелее чашата ѝ и тя да постави завършек на брака си. Ченсори и Уест се ожениха през декември 2022 доста малко след завършването на брака на рапъра с риалити звездата Ким Кардашиян, напомня Телеграф.

„ Бианка беше съгласна да я разхожда съвсем гола, като че ли взе участие в някакво необичайно фешън шоу, тъй като смяташе, че това може да я трансформира в звезда, само че да я вкара в порното е извън всевъзможни граници “, сподели още източникът.

Според запознатия Йе желае Бианка да взе участие в порно филм, с цел да даде подтик на кариерата ѝ, само че супермоделът „ не желае да взе участие в това “. 

„ Тя към този момент закупи известността, от която имаше потребност и приятелите ѝ казват, че би трябвало да го зареже “, заключи източникът.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР